bijTeun.nl: Dé website voor de promotie van plattelandsrecreatie

Er was al Guus, mijn kennis van het platteland, Gijs voor streekproducten en nu op vakantie bij Teun. Voor ondernemers in plattelandsrecreatie een bericht van de land-en tuinbouworganisaties:
bijTeun.nl: Dé website voor de promotie van plattelandsrecreatie

Het Nederlandse platteland is een grootschalig internetproject rijker, waar aanbieders van plattelandsrecreatie zich online optimaal kunnen presenteren. www.bijteun.nl is een initiatief van Agrotoerisme Nederland en wordt ondersteund vanuit Nederland Bloeit; een publiekscampagne om het imago van de agrosector verder te versterken en de drie land- en tuinbouworganisaties in Nederland, te weten LTO Noord, ZLTO en LLTB. BijTeun.nl heeft tevens een formele samenwerking met onder andere de ANWB. Door deze directe lijnen zijn kwaliteit en continuïteit van de website gewaarborgd.

Slechts één handeling

Op bijTeun.nl kunnen aanbieders van plattelandsrecreatie de eigen website én het recreatieaanbod op eenvoudige wijze effectief promoten en is het niet langer nodig de gegevens op vele websites te beheren! Vermeldingen worden middels widget’s getoond op meerdere partnerwebsites. Aanpassingen, gedaan op bijTeun.nl, worden automatisch doorgevoerd. Aanbieders kunnen op bijTeun.nl zelf zeer eenvoudig hun vermeldingen onderhouden en uitbreiden (met aanbiedingen, evenementen, foto’s, video’s).

De website

Door 95% van de internetgebruikers wordt de zoekmachines gebruikt om websites te vinden. Waar bijTeun.nl wél goed vindbaar is bij alle relevante zoekmachines en consumenten ook daadwerkelijk bereikt, is het voor de relatief kleine websites moeilijk een goede positie bij zoekmachines te veroveren.

Op de website van bijTeun.nl aangekomen, is voor consumenten in één oogopslag te zien wat het aanbod in een gehele streek is, waardoor zij worden aangemoedigd vermeldingen van meerdere aanbieders te bekijken en deze hun bezoekersaantallen zien stijgen!

Ontwikkeling

BijTeun.nl reageert voortdurend op de markt en het gedrag van consumenten; middels een iPhone en Android Applicatie die binnenkort beschikbaar komt, kan bijTeun.nl ook de steeds mobieler wordende en impulsieve consument bereiken, letterlijk óp het platteland.

Voor een vermelding op bijTeun.nl en partnersites, kunnen aanbieders van plattelandsrecreatie zich gratis en vrijblijvend aanmelden.

Namens alle LTO’s is bijTeun dé centrale database voor plattelandsrecreatie. Ook de Plattelandsgids van Nederland Bloeit is hierin opgenomen.

Advertenties
%d bloggers liken dit: